In Druten is het goed ondernemen en daar is ruimte voor. Op bedrijvenpark Westerhout-Zuid ligt 50.000 m2 klaar voor ondernemers die ruimte zoeken.

Het bedrijvenpark aan de Energieweg in Druten staat bekend als één van de veiligste bedrijventerreinen in de regio. Het is goed bereikbaar. Openbaar vervoer ligt er voor de deur. De kavelgrootte is flexibel. De prijs per m2 is vanaf € 101,20 (ex BTW). Glasvezel is beschikbaar. En de sfeer is er goed. De ondernemers op het terrein heten u van harte welkom als nieuwe buurman of buurvrouw. Bent u nieuwsgierig? Kijk dan voor een eerste indruk op deze website (www.westerhout-zuid.nl) en laat u in vogelvlucht meenemen over het terrein.

Begin dit jaar meldde zich een initiatiefnemer bij de gemeente voor het bouwen van een bedrijfsverzamelpand voor onder andere zzp-ers die groeiend zijn. Momenteel ontwikkelt men een bedrijfsplan voor bedrijfsruimten met een kleine opslaghal met kantoorruimte. De gemeente brengt ondernemers graag met elkaar in verbinding. Heeft u interesse? Meld u dan bij Leon Kamps, het aanspreekpunt vanuit de gemeente voor bedrijvenpark Westerhout-Zuid.

Contactgegevens

Westerhout-Zuid
Energieweg
Gemeente Druten

Tel.: +31 (0) 88 432 72 81
Email: info@westerhout-zuid.nl

Flexibele kavels

50.000 m2 vol mogelijkheden

U bepaalt zelf de grootte van uw kavel. Kijk op kavels en prijzen voor de mogelijkheden.