Voor sommigen van u is bedrijvenpark Westerhout-zuid bekend terrein. Voor anderen is het misschien een eerste kennismaking. Wellicht oriënteert u zich momenteel op een nieuwe locatie voor u onderneming. Anders inspireert het u mogelijk voor de toekomst. Er is namelijk de nodige ruimte beschikbaar. Deze ruimte kunt u verdelen in een aantal kleine kavels of u kunt het afnemen als een hele grote kavel. Dat is het mooie van bedrijvenpark Westerhout-Zuid. De kavelstructuur is zeer flexibel, zodat we samen met u kunnen kijken welke ruimte u efficiënt nodig heeft.

De kavels in deelgebied ‘Van Heemstraweg’ zijn vrij diep. Ideaal voor grote panden. Maar ook voor ondernemers met een kleinere ruimtevraag biedt ‘Van Heemstraweg’ mogelijkheden. De grond tussen de Van Heemstraweg en de Energieweg kan namelijk worden opgesplitst in maximaal 2 kavels. Daardoor kunnen 2, 3 of 4 ondernemers gezamenlijk een kavel met meerdere bedrijfsgebouwen ontwikkelen. De ondernemers zorgen dan gezamenlijk voor een goede inrichting van de kavel. De schematische afbeeldingen hieronder laten de verschillende mogelijkheden zien. Het opsplitsen van de kavels is niet mogelijk bij de kavels aan weerszijden van de entree van Westerhout-Zuid.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die Westerhout-Zuid u als ondernemer te bieden heeft? Maak dan een afspraak met Leon Kamps (Aanspreekpunt Westerhout-Zuid): telefoonnummer 088 432 72 81 of mail naar l.kamps@drutenwijchen.nl

Contactgegevens

Westerhout-Zuid
Energieweg
Gemeente Druten

Tel.: +31 (0) 88 432 72 81
Email: info@westerhout-zuid.nl

Flexibele kavels

50.000 m2 vol mogelijkheden

U bepaalt zelf de grootte van uw kavel. Kijk op kavels en prijzen voor de mogelijkheden.