Over Druten

HET HART VAN MAAS & WAAL

De gemeente Druten vormt het hart van Maas & Waal. Een bruisende, ondernemende en gastvrije gemeente. In Druten is het dorps wonen en stads leven. Druten ligt landelijk, aan de rivier de Waal. Er is veel natuur, maar er zijn ook veel voorzieningen. Zo heeft Druten eigen theater, een overdekt zwembad, veel verschillende sportverenigingen, een groot aanbod van onderwijs (basis-, voortgezet- en bijzonder onderwijs) een sfeervol centrum met leuke winkels en horeca. In Druten is ook een dependance van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis . En er vinden veel grote evenementen plaats, zoals o.a. Dickens Dag Druten, de Dag van Druten en de Leste Mert.

Veiligheid

Bedrijvenpark Westerhout-Zuid is één van de veiligste bedrijventerreinen in de regio.

Bedrijfskavels

Flexibel uw onderneming uitbreiden

We hebben verschillende kavels voor u beschikbaar met een grootte variërend van 1.500 m2 – 10.000 m2.

INTERESSE OM UW BEDRIJF TE VESTIGEN?

Neem contact op met de gemeente Druten, Manoeska Berkers (0487-588860) of vul het contactformulier in. Manoeska denkt graag mee over de mogelijkheden.

Park Management

De ondernemers op het bedrijvenpark verenigden zichzelf in een parkmanagementorganisatie; coörporatie Westerhout.

De ondernemers werken samen op het gebied van veiligheid en hebben korte lijnen met de gemeente Druten, politie en brandweer. Ze zorgen er samen voor dat ze goed bereikbaar en ook vindbaar zijn. Ook werken ze veel samen. Ze maken gebruik van elkaars kennis en voorzieningen.

Als u zich op Westerhout-Zuid vestig, bent u automatisch lid van de coörporatie Westerhout. U betaalt jaarlijks een bijdrage per vierkante meter.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u interesse om uw bedrijf op Westerhout-Zuid te vestigen of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met de gemeente Druten, Manoeska Berkers (0487-588860) of vul het contactformulier in. Manoeska denkt graag mee over de mogelijkheden.