Sjors van Heertum (Molco Carparts B.V.), Richard Krutwagen (HTR Security Systems B.V.), Peter van Dinteren (Handelsonderneming van dinteren), René Gubbels (GTD Nederland) en Harrie Huisman (Huisman Transport) nodigen u namens alle ondernemers van Westerhout-Zuid u van harte uit om te komen ondernemen op één van de bijzondere locaties van Druten.

“Het unieke van dit terrein is dat het omgeven wordt door agrarisch landschap. Waar vind je een kantoor op een industrieterrein met uitzicht over de boomgaarden? Daar komt bij dat het terrein niet alleen prachtig is aangelegd, maar ook goed wordt onderhouden. We werken hier samen in een coöperatie (parkmanagement) aan een schoon, heel en veilig terrein en dat is te zien!” SJORS VAN HEERTUM, MOLCO CARPARTS B.V.

“Jaren keek ik vanaf de Industrieweg aan de overkant naar de ruimte op Westerhout-Zuid. Ik ben echt blij dat ik de overstap naar Westerhout-Zuid heb gemaakt. Ik heb hier de ruimte om te groeien, mijn pand is van alle gemakken voorzien en wordt als mijn visitekaartje op deze zichtlocatie door iedereen gezien. Hier maak ik het verschil. Het enige dat ik mis zijn buren.” RICHARD KRUTWAGEN, HTR SECURITY SYSTEMS B.V.

“De ruimte die ik nodig had, vond ik niet in bestaand aanbod. Nieuwbouw leek te duur, maar het bleek prima haalbaar. Inmiddels heb ik twee grote hallen gebouwd op Weste

rhout-Zuid. Het bevalt me hier uitstekend. Het voelt veilig, ruimtelijk en groen. Mijn pand is niet luxe, maar het heeft alles wat ik zoek in een pand. Er is 1 nadeel…, het is al weer vol…” PETER VAN DINTEREN, HANDELSONDERNEMING VAN DINTEREN

“Wij hebben ons, samen met ons zusterbedrijf Moveka Nederland BV, als één van de eersten gevestigd op Westerhout-Zuid. Puur om de ruimte en de centrale ligging in de regio. Al onze monteurs werken ambulant door heel Nederland. Vanuit onze thuishaven aan de Energieweg zijn zij snel op weg naar onze eindgebruikers. Het is een zeer prettige, groene omgeving met mooie bedrijfspanden om ons heen!”  RENÉ GUBBELS, GTD NEDERLAND B.V.

“Tien jaar geleden vestigden we ons op Westerhout-Zuid. Daarvoor zat het bedrijf verdeeld over zes panden. Alles onder één dak was voor ons een must en een effi ciencyslag. We kregen alle medewerking van de gemeente om zo snel mogelijk te bouwen. Westerhout-Zuid ligt midden in het land en is goed bereikbaar (via A50, A15 en N273), het is mooi ruim opgezet, er zitten leuke bedrijven én we hebben nog lege kavels. Welkom nieuwe buren!” HARRIE HUISMAN, HUISMAN TRANSPORT B.V.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die Westerhout-Zuid u als ondernemer te bieden heeft?  Maak dan een afspraak met Leon Kamps (Aanspreekpunt Westerhout-Zuid): telefoonnummer 088 432 72 81 of mail naar l.kamps@drutenwijchen.nl

Contactgegevens

Westerhout-Zuid
Energieweg
Gemeente Druten

Tel.: +31 (0) 88 432 72 81
Email: info@westerhout-zuid.nl

Flexibele kavels

50.000 m2 vol mogelijkheden

U bepaalt zelf de grootte van uw kavel. Kijk op kavels en prijzen voor de mogelijkheden.