Middelgrote Bedrijfskavels

MEER DAN 2.500 M2 AAN MOGELIJKHEDEN OM UW BEDRIJF RUIMTE TE GEVEN

Een middelgrote kavel is 2.500 m2 tot 3.000 m2 groot en biedt u veel keuzes. U zoekt zelf de locatie uit in de zone Noord-Zuid of de zone Van Heemstraweg. Op beide plekken kiest u een zichtlocatie zodat uw bedrijf goed zichtbaar is. De kavelindeling is flexibel. Dit betekent dat u zelf kiest hoeveel vierkante meter u nodig heeft.

Heeft u minder dan 2.500 m2 nodig? Kijk dan bij kleine kavels. Heeft u meer dan 3.000m2 nodig? Kijk dan bij de grote kavels.

Bestemmingsplan

In het bestemmingsplan staat waar op het terrein welk type bedrijf mag komen en wat de regels voor het bouwen zijn.

  • Bedrijfsactiviteiten mogen maximaal tot milieucategorie 3b  horen
  • De hoogte van de bebouwing mag standaard 9 meter zijn. Het college kan vrijstelling geven om te bouwen tot 12 meter.
  • Je mag maximaak 80% van je kavel bebouwen.

 

Beeldkwaliteitsplan

In het beeldkwaliteitsplan staat hoe het bedrijventerrein is ingedeeld, hoe de gebouwen  er uit moet zien en welke eisen er zijn voor het inrichten van de kavel. Er is veel mogelijk.

Grondprijs

De grondprijs voor een zichtkavel is € 119,25 m2 exclusief BTW.

Het bedrijvenpark heeft een oppervlakte van ongeveer 10 ha. Hiervan is de helft nog beschikbaar voor uw plannen. De kavelindeling is flexibel. Dit betekent dat u zelf besluit hoe groot uw uiteindelijke kavel wordt. Is uw ruimtevraag kleiner dan 2.500 m2, kijk dan op kleine kavels. Is uw ruimtevraag groter dan 3.000 m2, kijk dan op grote kavels.

Middelgrote Kavels Kopen

Middelgrote Bedrijfskavels

2.500 M2 – 3.000 M2

Zowel in de zone langs de Noord-Zuid als in de zone langs de Van Heemstraweg zijn middelgrote kavels voor uw plannen beschikbaar.

INTERESSE OM UW BEDRIJF TE VESTIGEN?

Neem contact op met de gemeente Druten, Manoeska Berkers (0487-588860) of vul het contactformulier in. Manoeska denkt graag mee over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Westerhout-Zuid?

  • Parkmanagement en collectieve beveiliging
  • Veel ruimte en een mooie uitstraling
  • Goede bereikbaarheid
  • Flexibele kavelstructuur (u bepaalt zelf de grootte)
  • Betaalbare kavels
  • Gratis bedrijfsbegeleiding door een gemeentelijk team dat meedenkt

Gunstige logistieke ligging

Bedrijvenpark Westerhout-Zuid ligt centraal in Nederland dicht bij de A15 (Rotterdam-Ruhrgebied), de A50 (Flevoland – Zuid-Nederland) en de A73 (Nijmegen-Limburg). Via de N322 (de Maas & Waalweg) bent u binnen 10 minuten bij de snelwegen naar het noorden, zuiden, oosten en westen het land. Westerhout-Zuid biedt u een gunstige logistieke locatie voor uw bedrijf.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Westerhout-Zuid goed bereikbaar. De bus stopt voor de deur en zorgt voor een verbinding met Nijmegen, Tiel of Den Bosch. Ideaal voor uw medewerkers.

De noordelijk begrenzing is de Van Heemstraweg (historisch de hoofdweg door het Land van Maas en Waal) met aan de andere zijde bedrijventerrein Westerhout (Noord). Ook oostelijk sluit een bedrijventerrein het bedrijvenpark in. Zuidelijk liggen boomgaarden en vanuit de westkant van het industrieterrein kijkt u over de Noord Zuidweg heerlijk uit over de groene weilanden.

Op het terrein is een waterpartij ingericht met een vlonder en zitbanken. Het bedrijvenpark ademt rust uit. Een ideale werkomgeving.

Parkmanagement

De ondernemers op het bedrijvenpark verenigden zichzelf in een parkmanagementorganisatie; coörporatie Westerhout.

De ondernemers werken samen op het gebied van veiligheid en hebben korte lijnen met de gemeente Druten, politie en brandweer. Ze zorgen er samen voor dat ze goed bereikbaar en ook vindbaar zijn. Ook werken ze veel samen. Ze maken gebruik van elkaars kennis en voorzieningen.

Als u zich op Westerhout-Zuid vestig, bent u automatisch lid van de coörporatie Westerhout. U betaalt jaarlijks een bijdrage per vierkante meter.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u interesse om uw bedrijf op Westerhout-Zuid te vestigen of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met de gemeente Druten, Manoeska Berkers (0487-588860) of vul het contactformulier in. Manoeska denkt graag mee over de mogelijkheden.