Kleine Bedrijfskavels

Mogelijkheden om uw bedrijf ruimte te geven

De kleinste kavel die u op Westerhout-Zuid kunt kopen is 1.500 m2. De kavelindeling is flexibel. Dit betekent dat u zelf bepaalt hoeveel vierkante meters u wilt. Wilt u meer dan 2.500 m2? Kijk dan bij de middelgrote en grote kavels.

Is 1.500 m2 te groot voor uw bedrijf maar wilt u wel uw droompand bouwen op Westerhout-Zuid? Dan kunt u wellicht samen bouwen met een collega-ondernemer. Kent u geen ander bedrijf met bouwplannen op Westerhout-Zuid? Wij hebben een breed netwerk en denken graag met u mee. Ook hebben we een aantal uitgewerkte plannen klaar liggen voor het verkleinen van de kavels voor ondernemers die samen willen bouwen.

Grondprijs

Kleine kavels worden uitgegeven langs de Noord Zuid weg. Hier is sprake van een zichtkavel zodat uw bedrijf goed zichtbaar is. De prijs van deze kavel is € 119,25 m2 (exclusief BTW).

Kleine Kavels Kopen

Kleine Kavels

<2.500 m2

Samen ontwikkelen biedt kansen een kavel te delen. Wij hebben schetsmatig alvast enkele mogelijkheden voor u uitgewerkt in het beeldkwaliteitsplan. In overleg met u zoeken we graag naar de beste kans voor uw onderneming.

INTERESSE OM UW BEDRIJF TE VESTIGEN?

Neem contact op met de gemeente Druten, Manoeska Berkers (0487-588860) of vul het contactformulier in. Manoeska denkt graag mee over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Westerhout-Zuid?

  • Parkmanagement en collectieve beveiliging
  • Veel ruimte en een mooie uitstraling
  • Goede bereikbaarheid
  • Flexibele kavelstructuur (u bepaalt zelf de grootte)
  • Betaalbare kavels
  • Gratis bedrijfsbegeleiding door een gemeentelijk team dat meedenkt

Gunstige logistieke ligging

Bedrijvenpark Westerhout-Zuid ligt centraal in Nederland dicht bij de A15 (Rotterdam-Ruhrgebied), de A50 (Flevoland – Zuid-Nederland) en de A73 (Nijmegen-Limburg). Via de N322 (de Maas & Waalweg) bent u binnen 10 minuten bij de snelwegen naar het noorden, zuiden, oosten en westen het land. Westerhout-Zuid biedt u een gunstige logistieke locatie voor uw bedrijf.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is het bedrijvenpark goed bereikbaar. De bus stopt voor de deur en zorgt voor een verbinding met Nijmegen, Tiel of Den Bosch. Ideaal voor uw medewerkers.

Begrenzing

De noordelijk begrenzing is de Van Heemstraweg (historisch de hoofdweg door het Land van Maas en Waal) met aan de andere zijde bedrijventerrein Westerhout (Noord). Ook oostelijk sluit een bedrijventerrein het bedrijvenpark in. Zuidelijk liggen boomgaarden en vanuit de westkant van het industrieterrein kijkt u over de Noord Zuidweg heerlijk uit over de groene weilanden.

Op het terrein is een waterpartij ingericht met een vlonder en zitbanken. Het bedrijvenpark ademt rust uit. Een ideale werkomgeving.

Parkmanagement

De ondernemers op het bedrijvenpark verenigden zichzelf in een parkmanagementorganisatie; coörporatie Westerhout.

De ondernemers werken samen op het gebied van veiligheid en hebben korte lijnen met de gemeente Druten, politie en brandweer. Ze zorgen er samen voor dat ze goed bereikbaar en ook vindbaar zijn. Ook werken ze veel samen. Ze maken gebruik van elkaars kennis en voorzieningen.

Als u zich op Westerhout-Zuid vestig, bent u automatisch lid van de coörporatie Westerhout. U betaalt jaarlijks een bijdrage per vierkante meter.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u interesse om uw bedrijf op Westerhout-Zuid te vestigen of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met de gemeente Druten, Manoeska Berkers (0487-588860) of vul het contactformulier in. Manoeska denkt graag mee over de mogelijkheden.