GTD NEDERLAND B.V. viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. De technische dienstverlener uit Druten is uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie met 20 medewerkers en een tal aan trouwe opdrachtgevers. GTD NEDERLAND B.V. is gevestigd op Westerhout-Zuid en verzorgt alle soorten technische werkzaamheden van groot tot klein en van ingewikkeld tot routine klussen, maar altijd van hoge kwaliteit.

‘’Niet de grootste, maar wel de beste’’
Wat begon in februari 2003 als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een belangrijk en vooruitstrevend bedrijf binnen de industriële automatisering.

In februari 2003 is René Gubbels (eigenaar GTD NEDERLAND) als ZZP’er begonnen met GTD NEDERLAND, met als doel ‘’niet de grootste, maar wel de beste technisch dienstverlener van Nederland te worden’’. Al gauw bleek dat er meer vraag was naar allerlei soorten technische werkzaamheden, dan dat René als ZZP’er kon bieden. GTD NEDERLAND B.V. is een samenwerkingsverband aangegaan met andere bedrijven en ZZP’ers waaronder zusterbedrijf Moveka Nederland. Deze prettige samenwerking heeft ervoor gezorgd dat beide technische dienstverleners in 2009, samen onder één dak zijn gaan ondernemen op bedrijventerrein Westerhout-Zuid.

‘’Ruimtelijk, veel groen, maar bovenal een zeer gunstige logistieke ligging!’’
In 2009 is eigenaar René Gubbels het avontuur aangegaan op Westerhout-Zuid in Druten. Tot op de dag van vandaag heeft hij daar géén spijt van, René vervolgt: ‘’Het is een bijzondere en unieke locatie om duurzaam te ondernemen, maar bovenal de gunstige strategische ligging wordt door mijn medewerkers als zeer positief ervaren.’’ Bedrijvenpark Westerhout-Zuid ligt centraal in Nederland dicht bij de A15, de A50 en de A73. Binnen 10 minuten bent u via de N322 (de Maas &  Waal weg) bij de snelwegen om naar het noorden, zuiden, oosten of westen van Nederland te rijden.

René Gubbels: ‘’Persoonlijk spreekt mij de omgeving oftewel ‘het groen’ zeer aan, maar ook de veiligheid van het industrieterrein, zoals de camera die iedereen registreert bij binnenkomst van het terrein.’’ Veiligheid staat op Westerhout-Zuid hoog in het vaandel. Met het keurmerk Veilig Ondernemen mag Westerhout-Zuid zich tot één van de veiligste bedrijvenparken van Gelderland noemen.

René: ‘’Als ik s ’avonds naar huis ga en ik zie de slagbomen, dan kan ik met een gerust hart mijn bedrijf achterlaten.’’

‘’Wij doen wat we beloven’’
Sinds de oprichting in 2003 is GTD NEDERLAND een subtiel bedrijf gebleven, wat klanten als zéér positief ervaren. René vervolgt: ‘’Als klanten contact opnemen met ons hebben ze maar één aanspreekpunt en dat ben ik. We hebben gemerkt dat zelfs de hele grote bedrijven zoals een Albert Heijn graag zaken doen met een kleinschalig bedrijf zoals GTD NEDERLAND. Wij van GTD NEDERLAND zorgen er graag voor dat u als klant niets tekort komt. Bent u tevreden, dan zijn wij het ook!’’

Toekomstvisie
René Gubbels citeert: ‘’ Mijn doelstelling voor de aankomende 15 jaar is ieder jaar gestaag door te groeien zonder concessies te doen aan de kwaliteit én continuïteit zodat er meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd bediend kunnen worden.’’

Natuurlijk laat eigenaar René Gubbels het 15-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Met name door de grote drukte heeft René ervoor gekozen om de plechtigheid niet in februari te vieren, maar het feest te verschuiven naar het najaar van 2018!

Contactgegevens

Westerhout-Zuid
Energieweg
Gemeente Druten

Tel.: +31 (0) 88 432 72 81
Email: info@westerhout-zuid.nl

Flexibele kavels

50.000 m2 vol mogelijkheden

U bepaalt zelf de grootte van uw kavel. Kijk op kavels en prijzen voor de mogelijkheden.